Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Διοργανωτής, Athens Digital Arts Festival

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF), το οποίο πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005 και απαριθμεί περισσότερους από 127.700 επισκέπτες. Έχει επιμεληθεί και διοργανώσει πολιτιστικά προγράμματα και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό σε συνεργασία με φορείς, οργανισμούς και εταιρείες.

Επιπρόσθετα μετέχει ως μέντορας σε δημιουργικά projects, παρίσταται ως μέλος σε κριτικές επιτροπές και μετέχει στην ανάπτυξη και υλοποίηση Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σχετικά με το σύγχρονο πολιτισμό, τις νέες τεχνολογίες, την έρευνα και την εκπαίδευση. Τέλος, ασχολείται έντονα με το creative marketing και την επικοινωνία, την ανάπτυξη κοινού, την εξοικείωση του κοινού μέσω της χρήσης νέων μέσων και τις αστικές πρωτοβουλίες.

Σύνοψη Παρουσίασης
Digital marketing και νέες τεχνολογίες ως εργαλεία για την ανάπτυξη κοινού: Athens Digital Arts Festival #PostFuture Edition

O Ηλίας Χατζηχριστοδούλου θα παρουσιάσει το παράδειγμα του guerrilla augmented poster του Digital Arts Festival, το οποίο οδηγούσε το καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει το e-ticket για το φεστιβάλ. Επίσης, θα μιλήσει για ενέργεια, στο πλαίσιο της οποίας το κοινό είχε τη δυνατότητα να ζήσει στην είσοδο του φεστιβάλ (δωρεάν) μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μαζί έμπειρους εισηγητές, δημιουργώντας σε ζωντανό χρόνο το δικό του VR έργο. Χάρη σε αυτή την ενέργεια δημιουργήθηκε η πρώτη ψηφιακή VR gallery με έργα που έφτιαξε το κοινό.

Ομιλητές

Polle de Maagt O Polle de Maagt «μεταμορφώνει» εταιρείες προκειμένου να ασχολούνται λιγότερο με τις διαφημίσεις και περισσότερο με τις δράσεις. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σε projects marketing innovation και στρατηγικής με brands όπως KLM Royal Dutch Airlines, Starbucks, IKEA, LEGO και Heineken.
Jan Fleck Ο Jan φέρνει το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο στην ομάδα της Future Candy, ενός Innovation Agency που εδρεύει στο Αμβούργο. Συνεργάστηκε με το Πολυτεχνείο του Αμβούργου (Technical University Hamburg), όπου δίδαξε στους τομείς του Sociology και Technology Assessment.
Andrew Sholokhovich Ως πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των drones για επιχειρησιακούς σκοπούς, ο Andrew είναι ο άνθρωπος που πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο drone pizza delivery, το 2014.
Φώτης Αντωνόπουλος O Φώτης Αντωνόπουλος είναι Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στα Βαλκάνια, με αντιπροσωπείες γνωστών brands, όπως Puma, Indian Motorcycles, Princess Yachts, Burberry (Ρουμανία), κτλ.
Γιώργος Δουκίδης Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).
Δρ. Γιάννης Καλογεράκης Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει πάνω από 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Κωνσταντίνος Καρυπίδης Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης διαθέτει ένα εντυπωσιακά πολυποίκιλο παρελθόν που ξεκινά από street performances, θέατρο, διασχίζει το consulting για μία πληθώρα πολυεθνικών και φτάνει μέχρι διδασκαλία σε πανεπιστήμια.
Δημήτρης Μαύρος Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς) από το 2016, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 1997 μέχρι και το 2006 (9 χρόνια) και Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας Ε.Ε.Δ.Ε. από τον Ιούνιο 2010 μέχρι και τον Ιούνιο 2016.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος Με πολυετή εμπειρία σε Fortune 500 Companies, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ακολούθησε το πάθος του για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και εργάζεται πάντοτε με γνώμονα αυτό.
Ρωμύλος Πολιτόπουλος Ο Ρωμύλος είναι CEO της ΞΥΝ μίας εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα Στόχων και Στρατηγικής και εκτελεστικής υποστήριξης σε Εμπορικά, Οικονομικά και HR έργα.
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF), το οποίο πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005 και απαριθμεί περισσότερους από 127.700 επισκέπτες.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team