Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Γιώργος Δουκίδης

Διευθυντής ELTRUN, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Γιώργος Δουκίδης
Γιώργος Δουκίδης

Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).

Ασχολείται με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο τα τελευταία 20 χρόνια με ενεργή συμμετοχή σε μεγάλα έργα και πρωτοβουλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των ετήσιων βραβείων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (www.e-volutionawards.gr). Επίσης, είναι επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Σύνοψη Παρουσίασης
«Data-driven Consumer-centric Innovations for Digital Transformation»

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μας προσφέρουν πλέον σημαντικές επιχειρηματικές αξίες και την δυνατότητα να μετασχηματίσουν καίριες λειτουργίες σε επιχειρήσεις και να αναμορφώσουν ολόκληρους επιχειρηματικούς κλάδους. Στην παρουσίαση θα παρουσιαστούν Ελληνικές περιπτώσεις που κατάφεραν μέσω των ψηφιακών τεχνολογιών να διαμορφώσουν την επιχειρηματική τους στρατηγική, να αναδιοργανώσουν κρίσιμες διαδικασίες, να προσφέρουν νέα καινοτόμα προϊόντα/υπηρεσίες και να δημιουργήσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Ομιλητές

Polle de Maagt O Polle de Maagt «μεταμορφώνει» εταιρείες προκειμένου να ασχολούνται λιγότερο με τις διαφημίσεις και περισσότερο με τις δράσεις. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σε projects marketing innovation και στρατηγικής με brands όπως KLM Royal Dutch Airlines, Starbucks, IKEA, LEGO και Heineken.
Jan Fleck Ο Jan φέρνει το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο στην ομάδα της Future Candy, ενός Innovation Agency που εδρεύει στο Αμβούργο. Συνεργάστηκε με το Πολυτεχνείο του Αμβούργου (Technical University Hamburg), όπου δίδαξε στους τομείς του Sociology και Technology Assessment.
Andrew Sholokhovich Ως πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των drones για επιχειρησιακούς σκοπούς, ο Andrew είναι ο άνθρωπος που πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο drone pizza delivery, το 2014.
Φώτης Αντωνόπουλος O Φώτης Αντωνόπουλος είναι Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στα Βαλκάνια, με αντιπροσωπείες γνωστών brands, όπως Puma, Indian Motorcycles, Princess Yachts, Burberry (Ρουμανία), κτλ.
Γιώργος Δουκίδης Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).
Δρ. Γιάννης Καλογεράκης Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει πάνω από 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Κωνσταντίνος Καρυπίδης Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης διαθέτει ένα εντυπωσιακά πολυποίκιλο παρελθόν που ξεκινά από street performances, θέατρο, διασχίζει το consulting για μία πληθώρα πολυεθνικών και φτάνει μέχρι διδασκαλία σε πανεπιστήμια.
Δημήτρης Μαύρος Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς) από το 2016, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 1997 μέχρι και το 2006 (9 χρόνια) και Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας Ε.Ε.Δ.Ε. από τον Ιούνιο 2010 μέχρι και τον Ιούνιο 2016.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος Με πολυετή εμπειρία σε Fortune 500 Companies, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ακολούθησε το πάθος του για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και εργάζεται πάντοτε με γνώμονα αυτό.
Ρωμύλος Πολιτόπουλος Ο Ρωμύλος είναι CEO της ΞΥΝ μίας εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα Στόχων και Στρατηγικής και εκτελεστικής υποστήριξης σε Εμπορικά, Οικονομικά και HR έργα.
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF), το οποίο πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005 και απαριθμεί περισσότερους από 127.700 επισκέπτες.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team