Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Δημήτρης Μαύρος

Διευθύνων Σύμβουλος, ΜRB Hellas A.Ε.

Δημήτρης Μαύρος
Δημήτρης Μαύρος

Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς) από το 2016, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 1997 μέχρι και το 2006 (9 χρόνια) και Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας Ε.Ε.Δ.Ε. από τον Ιούνιο 2010 μέχρι και τον Ιούνιο 2016.

Σπούδασε στο Πανεπιστημίου Πατρών, Φυσικομαθηματική Σχολή, Τμήμα Φυσικής, (Πτυχίο Φυσικής) και στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Φυσικομαθηματική Σχολή, Τμήμα Ηλεκτρονικής, Μεταπτυχιακός τίτλος σε Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου με εξειδίκευση σε θέματα Στατιστικής.

Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στην MRB Hellas A.E. Το 1995 κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας και από το 2001 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Στη διάρκεια της συνεργασίας του με την MRB Hellas έχει χειριστεί μεγάλους Έλληνες και Πολυεθνικούς πελάτες, Μ.Μ.Ε. και Οργανισμούς του Δημοσίου.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει ως επίσημος εισηγητής σε συνέδρια του Ε.Ι.Μ., της Ε.Δ.Ε.Ε., της Ε.Ε.Δ.Ε., της Λέσχης Επιχειρηματικότητας του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, του ECR και άλλων επίσημων φορέων της χώρας.

Καταξιωμένο στέλεχος στον επαγγελματικό χώρο της έρευνας αγοράς, με συστάσεις όχι μόνο εντός της ελληνικής αγοράς αλλά και σε περιφερειακό και σε διεθνές επίπεδο. Ειδικά όσον αφορά στο τελευταίο, αξίζει να αναφερθεί η τιμητική διάκριση που του έγινε, συμμετέχοντας στην εξαιρετικής σημαντικότητας εξαμελή επιτροπή (Αγγλία 1 εκπρόσωπος, Γαλλία 2, ΗΠΑ 1, Ελλάδα 1, Γερμανία 1) της E.SO.MA.R. (European Society of Market Research) με στόχο την ανανέωση / αναθεώρηση των Διεθνών Κωδίκων Δεοντολογίας στον τομέα των Κοινωνικών και Πολιτικών Ερευνών.

Ομιλητές

Polle de Maagt O Polle de Maagt «μεταμορφώνει» εταιρείες προκειμένου να ασχολούνται λιγότερο με τις διαφημίσεις και περισσότερο με τις δράσεις. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται σε projects marketing innovation και στρατηγικής με brands όπως KLM Royal Dutch Airlines, Starbucks, IKEA, LEGO και Heineken.
Jan Fleck Ο Jan φέρνει το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο στην ομάδα της Future Candy, ενός Innovation Agency που εδρεύει στο Αμβούργο. Συνεργάστηκε με το Πολυτεχνείο του Αμβούργου (Technical University Hamburg), όπου δίδαξε στους τομείς του Sociology και Technology Assessment.
Andrew Sholokhovich Ως πρωτοπόρος στην αξιοποίηση των drones για επιχειρησιακούς σκοπούς, ο Andrew είναι ο άνθρωπος που πραγματοποίησε με επιτυχία το πρώτο drone pizza delivery, το 2014.
Φώτης Αντωνόπουλος O Φώτης Αντωνόπουλος είναι Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στα Βαλκάνια, με αντιπροσωπείες γνωστών brands, όπως Puma, Indian Motorcycles, Princess Yachts, Burberry (Ρουμανία), κτλ.
Γιώργος Δουκίδης Ο Γιώργος Δουκίδης είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN).
Δρ. Γιάννης Καλογεράκης Γεννήθηκε στην Κρήτη και σπούδασε στην Αγγλία/Σκωτία, Β.Sc., M.Sc., & Ph.D. Έχει πάνω από 30 χρόνια εργασιακή εμπειρία στην Αγγλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Κωνσταντίνος Καρυπίδης Ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης διαθέτει ένα εντυπωσιακά πολυποίκιλο παρελθόν που ξεκινά από street performances, θέατρο, διασχίζει το consulting για μία πληθώρα πολυεθνικών και φτάνει μέχρι διδασκαλία σε πανεπιστήμια.
Δημήτρης Μαύρος Πρόεδρος ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιριών Δημοσκόπησης Έρευνας Αγοράς) από το 2016, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος από το 1997 μέχρι και το 2006 (9 χρόνια) και Πρόεδρος Δ.Ε. Τομέα Ηγεσίας Ε.Ε.Δ.Ε. από τον Ιούνιο 2010 μέχρι και τον Ιούνιο 2016.
Θεόδωρος Παπαδόπουλος Με πολυετή εμπειρία σε Fortune 500 Companies, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ακολούθησε το πάθος του για συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και εργάζεται πάντοτε με γνώμονα αυτό.
Ρωμύλος Πολιτόπουλος Ο Ρωμύλος είναι CEO της ΞΥΝ μίας εταιρίας συμβούλων επιχειρήσεων σε θέματα Στόχων και Στρατηγικής και εκτελεστικής υποστήριξης σε Εμπορικά, Οικονομικά και HR έργα.
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου Ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου είναι ο εμπνευστής και διοργανωτής του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών τεχνών της Ελλάδας - Athens Digital Arts Festival (ADAF), το οποίο πραγματοποιείται ανελλιπώς σε ετήσια βάση από το 2005 και απαριθμεί περισσότερους από 127.700 επισκέπτες.
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team